pljeskavica-paliva-352x198.jpg

Pljeskavica pálivá s feferonkou

Mleté maso dobře rozšlehejte, rozmíchejte s vajíčkem, vmíchejte sůl, pepř, jemně nasekanou feferonku, jemně nasekanou cibuli a prolisovaný česnek. Směs zakryjte, uložte do chladu a nechte hodinu rozležet. Pak vytvarujte z masa tenké placky velikosti dlaně. Upečte je z obou stran na teflonové pánvi...

Diskuze

6 komentářů

    j
    jankac

    Cudzokrajné pomenovanie mletého mäsa.

    l
    lidka2

    Zatím jsem tohle jídlo neochutnala, ale nevím jestli bych si dala – skopové mi smrdí a nejím ho.

    nova2

    Také jsem už ochutnala, ale obešla bych se bez toho skopového masa.

    l
    ladouch

    Také jsem jí jedla na dovolené a moc mě chutnala.

    b
    bobina1

    Pljeskavica pálivá s feferonkou je dobrá. Jedla jsem ji v bývalé Jugoslávii.

    b
    bobina1

    Měla bych ji udělat.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist