Pljeskavica pálivá s feferonkou
Mleté maso dobře rozšlehejte, rozmíchejte s vajíčkem, vmíchejte sůl, pepř, jemně nasekanou feferonku, jemně nasekanou cibuli a prolisovaný česnek. Směs zakryjte, uložte do chladu a nechte hodinu rozležet. Pak vytvarujte z masa tenké placky velikosti dlaně. Upečte je z obou stran na teflonové pánvi...
Cudzokrajné pomenovanie mletého mäsa.
Zatím jsem tohle jídlo neochutnala, ale nevím jestli bych si dala – skopové mi smrdí a nejím ho.
Také jsem už ochutnala, ale obešla bych se bez toho skopového masa.
Také jsem jí jedla na dovolené a moc mě chutnala.
Pljeskavica pálivá s feferonkou je dobrá. Jedla jsem ji v bývalé Jugoslávii.
Měla bych ji udělat.