Pikantní švestková nádivka

Suroviny

švestky
500 g
kopr a estragon
dle chuti
hlavička česneku
1 ks
mletá sladká paprika
2 PL
mletá paprika
1 PL
sůl
dle chuti

Postup přípravy:

Omyté švestky vypeckujeme, podlijeme malým nožstvím vody a dusíme doměkka. Pak je propasírujeme. Do vzniklé hmoty přidáme drobně nasekaný kopr a estragon, prolisovaný česnek, sladkou i pálivou papriku, osolíme a necháme přejít varem. Horké švestky dáme do sklenic, uzavřeme víčky a sterilujeme 20 minut při teplotě 95°C. Podáváme k masům nebo i klobásám.

Hodnocení

4.7  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
30.4.2013 8:24| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist