Pikantní švestková nádivka

Suroviny

švestky
500 g
kopr a estragon
dle chuti
hlavička česneku
1 ks
mletá sladká paprika
2 PL
mletá paprika
1 PL
sůl
dle chuti

Postup přípravy:

Omyté švestky vypeckujeme, podlijeme malým nožstvím vody a dusíme doměkka. Pak je propasírujeme. Do vzniklé hmoty přidáme drobně nasekaný kopr a estragon, prolisovaný česnek, sladkou i pálivou papriku, osolíme a necháme přejít varem. Horké švestky dáme do sklenic, uzavřeme víčky a sterilujeme 20 minut při teplotě 95°C. Podáváme k masům nebo i klobásám.

Hodnocení

4.7  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
30.4.2013 8:24| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist