Pikantní švestková nádivka
Omyté švestky vypeckujeme, podlijeme malým nožstvím vody a dusíme doměkka. Pak je propasírujeme. Do vzniklé hmoty přidáme drobně nasekaný kopr a estragon, prolisovaný česnek, sladkou i pálivou papriku, osolíme a necháme přejít varem. Horké švestky dáme do sklenic, uzavřeme víčky a sterilujeme 20 minut...
to je asi něco jako chutney, výborný recept
Švestková omáčka s bylinkami a kořením může být výborná, akorát ten estragon mi tam moc nesedí.
Tuto omáčku neznám, sladké omáčky obecně mám docela ráda
Švestková omáčka je moc dobrá, třeba i k uzenému masu, určitě vyzkouším.
Tato omáčka je velmi pakantní a chutná.
švestkovou omáčku jsem už měla a je moc dobrá ke zvěřině
Švestkovou omáčku jsem ještě nikdy nejedla.