svestkova-omacka.jpg

Pikantní švestková nádivka

Omyté švestky vypeckujeme, podlijeme malým nožstvím vody a dusíme doměkka. Pak je propasírujeme. Do vzniklé hmoty přidáme drobně nasekaný kopr a estragon, prolisovaný česnek, sladkou i pálivou papriku, osolíme a necháme přejít varem. Horké švestky dáme do sklenic, uzavřeme víčky a sterilujeme 20 minut...

Diskuze

7 komentářů

    m
    martinnatr

    to je asi něco jako chutney, výborný recept

    g
    glady

    Švestková omáčka s bylinkami a kořením může být výborná, akorát ten estragon mi tam moc nesedí.

    s
    slavuska

    Tuto omáčku neznám, sladké omáčky obecně mám docela ráda

    l
    ladouch

    Švestková omáčka je moc dobrá, třeba i k uzenému masu, určitě vyzkouším.

    v
    viki11

    Tato omáčka je velmi pakantní a chutná.

    l
    lucik21

    švestkovou omáčku jsem už měla a je moc dobrá ke zvěřině

    b
    Bobina1

    Švestkovou omáčku jsem ještě nikdy nejedla.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist