Perníková omáčka s rozinkami

Suroviny

švestkových povidel
150 g
perníku na strouhání
150 g
rum
rozinek
1 hrst
jader vlašských ořechů
1 hrst
voda podle potřeby

Postup přípravy:

Povidla rozvaříme ve vodě, zahustíme nastrouhaným perníkem, ochutíme rumem, přidáme rozinky a jádra vlašských ořechů. Vše krátce povaříme. Omáčku nalijeme na talíř a vložíme do ní knedlíčky. Ocukrujeme a posypeme strouhaným perníkem nebo nastrouhaným tvrdým tvarohem.

Hodnocení

3.3  Hodnoceno: 12x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist