Pečený čaj s kaki Persimon Bouquet

Suroviny

kaki Persimon Bouquet
1 kg
ovoce (jablka, pomeranč, ananas)
1 kg
krystalový cukr
500-750 g
skořice
dle chuti
hřebíček
dle chuti
badyán
dle chuti
citron
1-2 ks
rum
dle chuti

Postup přípravy:

Očištěné ovoce odpeckujte a nakrájejte na drobné kousky. Z citronu vymačkejte šťávu. Ovoce s citrónovou šťávou vložte do hlubšího plechu, zasypte cukrem a přidejte oblíbené koření. Promíchejte a vložte do vyhřáté trouby. Pečte asi půl hodiny při 170°C, občas můžete promíchat. Ihned po vytažení z trouby vmíchejte rum. Hotovou směs nalijte do skleniček se šroubovacím uzávěrem, položte je víčkem dolů a nechte vychladnout. Samotný čaj pak připravíte ze 3-4 lžiček ovocné směsi a horké vody.

Hodnocení

4  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
15.10.2014 9:34| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist