Pečená vinná klobása s barevným kořením

pecena-vinna-klobasa-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Suroviny

vinná klobása
700 g
hrubá mouka na obalení
dle potřeby
barevné koření (mletá paprika, pepř, kari, sušené zelené bylinky)
dle chuti
olej na smažení
dle potřeby
párátka
dle potřeby

Postup přípravy:

Klobásu nakrájíme na kousky asi 20 cm dlouhé a každou stočíme do šneku tak, aby ve středu zůstala malá mezera. Stočené klobásy sepneme párátkem. Mouku rozdělíme na několik částí a každou smícháme s nějakým druhem koření. Každou klobásu obalíme v jiné směsi a osmažíme z obou stran v rozpáleném oleji.

Hodnocení

3.6  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
17.10.2019 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist