pecena-vinna-klobasa-352x198.jpg

Pečená vinná klobása s barevným kořením

Klobásu nakrájíme na kousky asi 20 cm dlouhé a každou stočíme do šneku tak, aby ve středu zůstala malá mezera. Stočené klobásy sepneme párátkem. Mouku rozdělíme na několik částí a každou smícháme s nějakým druhem koření. Každou klobásu obalíme v jiné směsi a osmažíme...

Diskuze

2 komentáře

    b
    bobina1

    Pečená vinná klobása s barevným kořením – myslím, že by měla doma úspěch.

    s
    stana1

    Pečená vinná klobása s barevným kořením – uřčitě by mi chutnala.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist