Omeleta s uzeným bůčkem

omeleta-s-uzenym-buckem-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Suroviny

uzený bůček
300 g
vejce
6 ks
voda
3 PL
mletý pepř
1 špetka
hotový špenát na naplnění
4 porce
sůl
dle chuti
sádlo na pečení
dle potřeby

Postup přípravy:

Bůček nakrájíme na kostičky, rozdělíme na čtvrtiny a jednu část vyškvaříme na sádlem vymazané pánvi. Vejce rozšleháme s vodou, solí a pepřem. Přibližně čtvrtinu vajec nalijeme pánev s bůčkem a omeletu opečeme. Jakmile se vejce na povrchu srazí, přeložíme omeletu na talíř, naplníme ji špenátem, přehneme a ihned podáváme. Stejně uděláme zbylé tři omelety.

Hodnocení

3.8  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
24.5.2019 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist