omeleta-s-uzenym-buckem-352x198.jpg

Omeleta s uzeným bůčkem

Bůček nakrájíme na kostičky, rozdělíme na čtvrtiny a jednu část vyškvaříme na sádlem vymazané pánvi. Vejce rozšleháme s vodou, solí a pepřem. Přibližně čtvrtinu vajec nalijeme pánev s bůčkem a omeletu opečeme. Jakmile se vejce na povrchu srazí, přeložíme omeletu na talíř, naplníme ji...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist