Omeleta s ochuceným tvarohem a roketou

omeleta-s-tvarohem-a-roketou-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Suroviny

vejce
8 ks
měkký tvaroh nebo žervé
200 g
roketa
1 balíček
smetana
2 PL
opražené piniové semínko
2 PL
máslo
dle potřeby
majoránka
4 ČL
olivový olej
dle potřeby
ředkvička
dle chuti
balsamikový ocet
dle chuti
sůl, pepř
dle chuti

Postup přípravy:

Tvaroh a smetanu promícháme, osolíme, opepříme, přidáme nakrájenou roketu a osmahnuté piniové oříšky. V misce rozšleháme vždy 2 vejce, přidáme lžíci studené vody, osolíme, opepříme a ochutíme lžičkou majoránky. Na pánvi zahřejeme máslo, vlijeme vaječnou směs a usmažíme omeletu z jedné strany. Omeletu obrátíme, usmažíme z druhé strany a na polovinu naneseme ochucený tvaroh. Vypneme sporák, omeletu přehneme, necháme prohřát a upravíme na talíře. Podáváme se salátem ze zbytku rokety, ředkviček zakápnuté olivovým olejem a balsamikovým octem.

Hodnocení

4  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.11.2019 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist