Nadívaná vejce se smetanou

nadivana-vejce-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Suroviny

natvrdo uvařené vejce
8 ks
máslo
50 g
žemle
1 ks
smetana (trochu)
dle potřeby
zelená petrželka
dle chuti
muškátový květ
dle chuti
sůl
dle chuti
máslo na vymazání pekáčku
dle potřeby
smetana na zalití
dle potřeby

Postup přípravy:

Vejce rozkrojíme na polovinu, žloutky vyjmeme a utřeme s kouskem másla. Přidáme žemli (kterou jsme předtím namočili ve smetaně a pak vymačkali), pokrájenou petrželku, muškátový květ a sůl. Touto nádivkou naplníme bílky a rozložíme je do máslem vymazaného pekáčku. Zalijeme smetanou a zapečeme v troubě.

Hodnocení

3.5  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
10.4.2019 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist