nadivana-vejce-352x198.jpg

Nadívaná vejce se smetanou

Vejce rozkrojíme na polovinu, žloutky vyjmeme a utřeme s kouskem másla. Přidáme žemli (kterou jsme předtím namočili ve smetaně a pak vymačkali), pokrájenou petrželku, muškátový květ a sůl. Touto nádivkou naplníme bílky a rozložíme je do máslem vymazaného pekáčku. Zalijeme smetanou a zapečeme v troubě.

Diskuze

1 komentář

    s
    stana1

    zajimavý recept.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist