Mozzarella s pomerančem a salátem

mozzarella-s-pomeranci-1100x618.jpg

Suroviny

mozzarella v nálevu

4 bochánky

pomeranč

2 ks

směs listových salátů

200 g

střední cibule

1 ks

olivový olej

4 PL

balzamikový ocet

2 PL

drcený pepř

1 ČL

čerstvě mletý pepř

dle chuti

Postup přípravy:

Z pomerančů okrájíme kůru, nakrájíme je na plátky a šťávu slijeme do misky. Přidáme balzamikový ocet, olivový olej a trochu mletého pepře a promícháme. Listy salátů opláchneme a necháme dobře odkapat. Cibuli oloupeme a nakrájíme na tenké plátky, které rozdělíme na kroužky. Salátové listy roztrháme na menší kusy a rozdělíme je spolu s kroužky cibule na talíře. Poskládáme na ně do tvaru věžiček střídavě na plátky nakrájenou mozzarellu a plátky pomeranče, přelijeme je připravenou zálivkou a posypeme drceným pepřem. Podáváme s čerstvým pečivem nebo křupavými slanými tyčinkami.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

3  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.9.2018 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist