Mořský okoun v remosce s rajčaty

Suroviny

brambory

4 porce

okoun

600 g

rajčata

400 g

naťová cibulka

4 ks

máslo

30 g

sůl, mletý pepř

dle chuti

citrón

dle chuti

olej

dle potřeby

Postup přípravy:

Uvařte 4 porce brambor. Opláchněte a osušte 600 g okouna, maso osolte, opepřete a potřete citrónem. Remosku vytřete olejem, vyložte na plátky nakrájenými brambory, na kolečka nakrájenými rajčaty, posypte na kolečka nakrájenými naťovými cibulkami, osolte, opepřete. Navrch rozložte porce ryby,zalijte je 30 g rozehřátého másla, zakryjte víkem a pečte 20 minut.

Tip: Podávejte doplněné kouskem citrónu a posypané zelenou petrželkou.

Hodnocení

3.6  Hodnoceno: 13x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
17.5.2017 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist