morsky-okoun-v-remosce.jpg

Mořský okoun v remosce s rajčaty

Uvařte 4 porce brambor. Opláchněte a osušte 600 g okouna, maso osolte, opepřete a potřete citrónem. Remosku vytřete olejem, vyložte na plátky nakrájenými brambory, na kolečka nakrájenými rajčaty, posypte na kolečka nakrájenými naťovými cibulkami, osolte, opepřete. Navrch rozložte porce ryby,zalijte je...

Diskuze

5 komentářů

    a
    aknela11

    mořský okoun je výborná ryba, ale dělám ho jinak. Vyzkouším …

    Stanislava Nováková

    Ryby mám ráda a toto je další pokušení vyzkoušet.

    j
    jankac

    Mořský okoun v remosce s rajčaty ma veľmi neláka variť.

    l
    lidka2

    Tohle není můj šálek kávy, ale jinak to bude určitě výborné jídlo.

    b
    bobina1

    Mořský okoun v remosce s rajčaty toho bych ráda ochutnala.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist