Meduňkový sirup s citrónem

Suroviny

stonky meduňky

20 ks

citron

3 ks

třtinový cukr

1 kg

voda

1500 ml

Postup přípravy:

Vodu převaříme a necháme vychladnout. Meduňku omyjeme pod proudem studené vody, natrháme její lístky a přidáme na kolečka nakrájený citrón. Vše vložíme do svařené vody a na chladném místě necháme stát 36 hodin. Poté výluh slijeme přes gázu do hrnce, vsypeme třtinový cukr a na mírném plameni jej rozpustíme. Lehce vychladlý sirup poté nalijeme do vypláchnutých sklenic.

Hodnocení

4.8  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
13.6.2015 9:04| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist