Marmeláda z jahod

Suroviny

dobře vyzrálých jahod
1 kg
cukru
0,5 kg
citróny
1 až 2 ks

Postup přípravy:

Umyté jahody nakrájíme na kousky do hrnce se silným dnem, zasypeme cukrem a necháme 1-2 hodiny uležet. Společně se šťávou z citrónu za stálého míchání pomalu vaříme. Až směs dostane hustotu sirupu, plníme jí čisté zavařovací sklenice asi 1 cm pod okraj, uzavřeme a ještě horké sklenice otočíme na 10-20 minut na víčko. Pak obrátíme zpět a necháme vystydnout.

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
18.6.2014 9:20| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist