marmelada-z-jahod.jpg

Marmeláda z jahod

Umyté jahody nakrájíme na kousky do hrnce se silným dnem, zasypeme cukrem a necháme 1-2 hodiny uležet. Společně se šťávou z citrónu za stálého míchání pomalu vaříme. Až směs dostane hustotu sirupu, plníme jí čisté zavařovací sklenice asi 1 cm pod...

Diskuze

4 komentáře

    l
    ladouch

    Je výborná a bez umělých zahušťovadel.

    l
    lucik21

    Jahodovou marmeládu domácí jsem ještě neměla

    v
    viki11

    Marmeláda z jahod je skvělá a určitě bude chutnat dětem a i dospělým. Domácí marmelády milujeme.

    b
    Bobina1

    Jahohodovou marmeládu máme rádi. Letos jsem ji zas dělala.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist