marmelada-z-cibule.jpg

Marmeláda z červené cibule s vínem

V hrnci zpěníme máslo spolu s olivovým olejem. Na malém plameni orestujeme na plátky pokrájenou cibuli s česnekem. Po 10 minutách přidáme cukr, tymián a polovinu výše uvedené dávky octa, promícháme a na malém plaménku necháme asi 10 minut dusit, často promícháme. Pak osolíme,...

Diskuze

5 komentářů

    p
    patricia077

    No tohle je docela zajímavý recept, tak uvidím, zda zkusím.

    g
    glady

    marmeládu z červené cibule jsem ještě nedělala, ale určitě vypadá moc zajímavě

    l
    lucik21

    Marmeláda z čerené cibule s vínem vypadá dobře

    v
    viki11

    Marmeláda z červené cibule s vínem je to výtečná pochoutka k masu, ale sýrům apod.

    b
    Bobina1

    Marmeláda z červené cibule s vínem -zajimavý recept, ale zkoušet nebudu.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist