Marinovaný tuňák s česnekem a špekem

Suroviny

čerstvý tuňák

300 g

bobkový list

1 ks

nové koření

2 ks

drcený pepř

1/2 ČL

česnek

2 stroužky

slanina

30 g

vločky červené papriky

1/2 ČL

citrónová šťáva

1 PL

olivový olej

4 PL

červená paprika

2 ks

Postup přípravy:

Nakrájejte na kostičky 300 g čerstvého tuňáka. Maso dejte do misky, přidejte malý rozdrcený bobkový list, 2 podrcená zrnka nového koření, půl lžičky drceného pepře, 2 stroužky utřeného česneku, 30 g naškrábané nebo na drobné kostičky nakrájené slaniny, půl lžičky vloček červené papriky, lžíci citronové šťávy a 4 lžíce olivového oleje. Hezky promíchejte a uložte na chvíli rozležet do chladna. Pak si nakrájejte na kostičky 2 červené papriky, rybí kousky papriky na ně napíchejte a upečte na grilu.

Hodnocení

3.9  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.4.2017 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist