Marinovaný tuňák s česnekem a špekem

Suroviny

čerstvý tuňák
300 g
bobkový list
1 ks
nové koření
2 ks
drcený pepř
1/2 ČL
česnek
2 stroužky
slanina
30 g
vločky červené papriky
1/2 ČL
citrónová šťáva
1 PL
olivový olej
4 PL
červená paprika
2 ks

Postup přípravy:

Nakrájejte na kostičky 300 g čerstvého tuňáka. Maso dejte do misky, přidejte malý rozdrcený bobkový list, 2 podrcená zrnka nového koření, půl lžičky drceného pepře, 2 stroužky utřeného česneku, 30 g naškrábané nebo na drobné kostičky nakrájené slaniny, půl lžičky vloček červené papriky, lžíci citronové šťávy a 4 lžíce olivového oleje. Hezky promíchejte a uložte na chvíli rozležet do chladna. Pak si nakrájejte na kostičky 2 červené papriky, rybí kousky papriky na ně napíchejte a upečte na grilu.

Hodnocení

3.9  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.4.2017 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist