Tuňák s rajčaty na řecký způsob

Suroviny

tuňák v oleji

1 plechovka

menší cibule

1 ks

rajčata

2 ks

kečup

2 PL

červené víno

1 dcl

citrónová šťáva

1 PL

sůl

dle chuti

Postup přípravy:

Na pánev slijeme olej z konzerv a na něm osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli a rajčata pokrájená na kostičky, kečup, citrónovou šťávu. Zalijeme vínem, osolíme a dusíme, dokud šťáva odpařením nezhoustne. Pak přidáme tuňáka pokrájeného na kostičky, necháme ho prohřát a směs můžeme servírovat.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
8.1.2018 2:00| autor: lidka2

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist