veprove-rizky-na-calvadosu-352x198.jpg

Luxusní vepřové řízky na calvadosu

Maso omyjeme, osušíme a smažíme z obou stran na oleji, vyjmeme z pánve a udržujeme v teple. Očištěnou cibuli a jablka nakrájíme na plátky, smažíme asi 5 minut ve vypečeném tuku, přelijeme alkoholem, vmícháme cukr a hořčici. Maso vrátíme do pánve, necháme 5 minut prohřát, osolíme...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist