Letní rýžový salát se zeleninou a smetanou

Suroviny

rýže
400 g
červená cibule
1 ks
paprika(ideálně červená nebo žlutá)
1 ks
sterilované kukuřice
1 plechovka
lahůdková jarní cibulka
1 ks
zakysaná smetana (nízkotučná)
1 ks
olivového oleje
1 PL
sůl, pepř

Postup přípravy:

Rýži uvaříme dle návodu, přidáme lžíci olivového oleje, aby se neslepila a necháme vychladnout. Červenou cibuli nakrájíme na drobno, spaříme a přidáme k rýži spolu s kukuřicí, nadrobno nakrájenou paprikou a jarní cibulkou. Vše smícháme, zakapeme citronovou šťávou a přimícháme zakysanou smetanu. Dochutíme solí a pepřem.

Hodnocení

4.2  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
5.4.2011 4:28| autor: petisek

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist