Ledový salát s vyškvařenou slaninou a bůčkem

ledovy-salat-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Suroviny

ledový salát
1 hlávka
rajče
2 ks
natvrdo uvařené vejce
1 ks
slanina
50 g
pečený vepřový bůček
50 g
nakrájená pažitka na posypání
dle chuti
sůl, mletý pepř
dle chuti
citrónová šťáva
dle chuti

Postup přípravy:

Omytý salát roztrháme na malé kousky a vložíme do mísy. Rajčata nakrájíme na kousky, osolíme, opepříme a promícháme se salátem. Slaninu nakrájíme na kostičky, vyškvaříme ji na suché pánvi a přidáme k ní nakrájený bůček. Salát rozdělíme na dva talíře, pokapeme citrónovou šťávou, ozdobíme vařeným vejcem nakrájeným na dílky a posypeme pažitkou. Na závěr každou porci přelijeme vyškvařenou slaninou s bůčkem a ihned podáváme.

Hodnocení

2.3  Hodnoceno: 4x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
25.6.2019 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist