Kuřecí játra se slaninou a hořčicí

Suroviny

kuřecí játra
500 g
anglická slanina (plátky)
200 g
cibule červená
2 ks
olej na potírání
sůl,pepř,tymián
1 šálků
pikantní hořčice

Postup přípravy:

Kuřecí játra omyjeme, osušíme v papírové utěrce a nakrájíme na menší kousky. Plátky slaniny nakrájíme na stejně velké kousky jako slaninu anebo na takový rozměr přehneme. Jehly na špízy potřeme olejem, aby se maso nepřichytilo a střídavě napichujeme játra a slaninu. Špízy vložíme na rozpálený gril či kamen a zvolna grilujeme ze všech stran. Během grilování potíráme olejem. Hotové maso okořeníme čerstvě mletým pepřem, osolíme a posypeme čerstvými lístečky tymiánu nebo jinými bylinkami.Podáváme s cibulí a pikantní hořčicí.

Hodnocení

4.6  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist