Krůtí prsa po vodnicku s kapustou

Suroviny

cibule
2 ks
špekáček
1 ks
krůtí prsa
600 g
kapusta
1/2 ks
zeleninový bujón
1 ks
voda
300 ml
brambory

Postup přípravy:

Na rozpáleném oleji v hrnci zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme na kostičky nakrájený špekáček a na plátky nakrájená krůtí prsa. Vše mírně opražíme a přidáme na nudličky nakrájenou kapustu.

Promícháme a podlijeme vodou. Přidáme rozdrobený kuřecí a zeleninový bujon, dusíme zhruba 20 minut a poté zahustíme solamylem. Občas zamícháme. Servírujeme s brambory.

Hodnocení

4.8  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist