Králičí stehna na bílém víně s tymiánem

Suroviny

králičí stehna

4 ks

česnek

3 stroužky

tymián

2 snítky

chilli paprička

1 ks

bílé víno

200 ml

bobkový list

1 ks

olivový olej

5 PL

vývar

250 ml

sůl a pepř

dle chuti

Postup přípravy:

Králičí stehna osolíme, okořeníme pepřem a zprudka opečeme na olivovém oleji spolu se stroužky česneku (necháme je vcelku, jen je mírně rozmáčkneme), chilli papričkou, bobkovým listem a snítky tymiánu. Pánev pak vložíme do trouby vyhřáté na 180-190 °C, maso podlijeme bílým vínem a stehna z králíka dopečeme doměkka, během pečení maso přeléváme výpekem a podléváme vývarem.

Hodnocení

3.7  Hodnoceno: 12x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
30.8.2017 2:00| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist