Králičí stehna na bílém víně s tymiánem

Suroviny

králičí stehna

4 ks

česnek

3 stroužky

tymián

2 snítky

chilli paprička

1 ks

bílé víno

200 ml

bobkový list

1 ks

olivový olej

5 PL

vývar

250 ml

sůl a pepř

dle chuti

Postup přípravy:

Králičí stehna osolíme, okořeníme pepřem a zprudka opečeme na olivovém oleji spolu se stroužky česneku (necháme je vcelku, jen je mírně rozmáčkneme), chilli papričkou, bobkovým listem a snítky tymiánu. Pánev pak vložíme do trouby vyhřáté na 180-190 °C, maso podlijeme bílým vínem a stehna z králíka dopečeme doměkka, během pečení maso přeléváme výpekem a podléváme vývarem.

Hodnocení

3.7  Hodnoceno: 12x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
30.8.2017 2:00| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist