kralici-stehna.jpg

Králičí stehna na bílém víně s tymiánem

Králičí stehna osolíme, okořeníme pepřem a zprudka opečeme na olivovém oleji spolu se stroužky česneku (necháme je vcelku, jen je mírně rozmáčkneme), chilli papričkou, bobkovým listem a snítky tymiánu. Pánev pak vložíme do trouby vyhřáté na 180-190 °C, maso podlijeme bílým...

Diskuze

6 komentářů

    l
    ladouch

    Králíka máme rádi, ale je to nedostatkové zboží.

    Hana

    Tento recept určitě vyzkouším! Já ted ujíždím na tomhle http://www.grilykrby.cz/recepty-na-grilovani/drubez-na-grilu/kureci-cina-na-grilu/ mohu jen doporučit.

    j
    jankac

    Králičie mäso je zdravé.

    Hanakl

    Tento recept určitě vyzkouším! Já ted ujíždím na tomhle http://www.grilykrby.cz/recepty-na-grilovani/drubez-na-grilu/kureci-cina-na-grilu/ mohu jen doporučit.

    nova2

    Ráda bych vyzkoušela a ochutnala, ale nemám králíka.

    b
    Božena Brázdilová

    Jistě dobré, ale toho králíka taky nemám, ale v marketu jej kupovat nechci.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist