Králičí stehna na bílém víně s tymiánem
Králičí stehna osolíme, okořeníme pepřem a zprudka opečeme na olivovém oleji spolu se stroužky česneku (necháme je vcelku, jen je mírně rozmáčkneme), chilli papričkou, bobkovým listem a snítky tymiánu. Pánev pak vložíme do trouby vyhřáté na 180-190 °C, maso podlijeme bílým...
Králíka máme rádi, ale je to nedostatkové zboží.
Tento recept určitě vyzkouším! Já ted ujíždím na tomhle http://www.grilykrby.cz/recepty-na-grilovani/drubez-na-grilu/kureci-cina-na-grilu/ mohu jen doporučit.
Králičie mäso je zdravé.
Tento recept určitě vyzkouším! Já ted ujíždím na tomhle http://www.grilykrby.cz/recepty-na-grilovani/drubez-na-grilu/kureci-cina-na-grilu/ mohu jen doporučit.
Ráda bych vyzkoušela a ochutnala, ale nemám králíka.
Jistě dobré, ale toho králíka taky nemám, ale v marketu jej kupovat nechci.