Jehněčí kotlety v bylinkové marinádě

Suroviny

očištěný jehněčí hřbet

400 g

sůl

dle chuti

citrón

3 ks

bazalka

dle chuti

estragon

dle chuti

šalvěj

dle chuti

rozmarýn

dle chuti

česnek

dle chuti

olej

dle potřeby

Postup přípravy:

Maso naporcujeme na kotletky, osolíme a připravíme marinádu. Bylinky a očištěný česnek nasekáme, přidáme citrónovou šťávu a zašleháme do oleje. Maso v marinádě necháme odpočinout 1 až 2 dny, pak jej zprudka opečeme na pánvi – asi minutu z obou stran. Podáváme teplé.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

4.5  Hodnoceno: 12x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
26.9.2017 2:00| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist