jehneci-kotlety.jpg

Jehněčí kotlety v bylinkové marinádě

Maso naporcujeme na kotletky, osolíme a připravíme marinádu. Bylinky a očištěný česnek nasekáme, přidáme citrónovou šťávu a zašleháme do oleje. Maso v marinádě necháme odpočinout 1 až 2 dny, pak jej zprudka opečeme na pánvi – asi minutu z obou stran. Podáváme teplé. Foto...

Diskuze

4 komentáře

    Stanislava Nováková

    Recept nevyzkouším- jehněčí maso mě nechutná.

    j
    jankac

    Jahňacie mäso nemám rada.

    l
    ladouch

    Jehněčímu jsem bohužel nikdy nepřišla na chuť.

    s
    Stanislav Brázdil ml.

    Jehněčí kotlety v bylinkové marinádě bych si jistě dal.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist