Jablečná pěna

Suroviny

jablko
1 kg
máslo
30 g
med
130 g
šlehačka 30%
1 balení
vanilka nebo vanilkový cukr
dle chuti

Postup přípravy:

Oloupaná jablka nakrájíme na kostky a spolu s vanilkou rozvaříme v troše vody na hustou kaši, do které přidáme máslo. Za stálého míchání přidáváme med. Poté necháme vychladnout a přidáme ušlehanou smetanu. Vložíme do skleněné mísy nebo pohárů a v lednici chladíme asi 2 hodiny. Před podáváním zdobíme kousky jablek.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
5.11.2012 10:29| autor: lidka2

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist