jablecna-pena.jpg

Jablečná pěna

Oloupaná jablka nakrájíme na kostky a spolu s vanilkou rozvaříme v troše vody na hustou kaši, do které přidáme máslo. Za stálého míchání přidáváme med. Poté necháme vychladnout a přidáme ušlehanou smetanu. Vložíme do skleněné mísy nebo pohárů a v lednici chladíme asi 2 hodiny....

Diskuze

5 komentářů

    m
    martinnatr

    pěkný recept, domácí jablečná dřeň

    j
    jankac

    Jablečná pěna som ešte nejedla, ale vypadá úžasne. Určite ju vyskúšam.

    l
    lucik21

    Jablečnou pěnu mám ráda, dělávám si ji

    e
    Elisa19

    Pěkný receptík, asi jej vyzkouším.

    b
    Bobina1

    Takto jsem jablečnou pěnu ještě nedělala. Měla bych vyzkoušet.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist