Italská bagetka s olivovou směsí

Suroviny

černé olivy
300 g
česnek
1 stroužek
kapari
5 ks
petrželka
dle chuti
pepř, sůl
dle chuti
citron
1 ks
bageta
dle potřeby

Postup přípravy:

Dáme do jedné misky olivy, utřený česnek, kapari, petželku, zakápneme citrónem. Osolíme, opepříme, vše podle chuti a rozmixujeme. Poté namažeme na rozkrájenou bagetku kterou můžeme předtím rozpéct s olivovým olejem v troubě. A výborný předkrm je na světě. Dobou chuť.

Hodnocení

4  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
24.3.2013 11:22| autor: kajja87

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist