Italská bagetka s olivovou směsí
Dáme do jedné misky olivy, utřený česnek, kapari, petželku, zakápneme citrónem. Osolíme, opepříme, vše podle chuti a rozmixujeme. Poté namažeme na rozkrájenou bagetku kterou můžeme předtím rozpéct s olivovým olejem v troubě. A výborný předkrm je na světě. Dobou chuť.
Olivy nejím vůbec žádné ani zelené ani černé,tato pomazánka mne nezlákala.
to bude výborný, určitě vyzkouším
Výborná pomazánka, musím ju vyskúšať. Olivy najmä čierne mám rada.
Dobrý tip na zajímavý a jistě i chutný předkrm.
Olivy nejím, nechutnají mě, takže ani nebudu zkoušet.
Olivy mám moc ráda, zkusím.
Pomazányk mám ráda jakékoliv, vyzkouším i tuhle
Olivy máme rádi i kapary. Tato pomazánka může být fajn.