olivovy-tapenade.jpg

Italská bagetka s olivovou směsí

Dáme do jedné misky olivy, utřený česnek, kapari, petželku, zakápneme citrónem. Osolíme, opepříme, vše podle chuti a rozmixujeme. Poté namažeme na rozkrájenou bagetku kterou můžeme předtím rozpéct s olivovým olejem v troubě. A výborný předkrm je na světě. Dobou chuť.

Diskuze

10 komentářů

    e
    Elisa19

    Olivy nejím vůbec žádné ani zelené ani černé,tato pomazánka mne nezlákala.

    m
    martinnatr

    to bude výborný, určitě vyzkouším

    j
    jankac

    Výborná pomazánka, musím ju vyskúšať. Olivy najmä čierne mám rada.

    l
    lidka2

    Dobrý tip na zajímavý a jistě i chutný předkrm.

    l
    ladouch

    Olivy nejím, nechutnají mě, takže ani nebudu zkoušet.

    v
    viki11

    Olivy mám moc ráda, zkusím.

    l
    lucik21

    Pomazányk mám ráda jakékoliv, vyzkouším i tuhle

    g
    glady

    Olivy máme rádi i kapary. Tato pomazánka může být fajn.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist