Husí játra na cibulce

Suroviny

husí játra
dle libosti
cibule
1 ks
husí sádlo
dle potřeby
hladká mouka
dle potřeby
kmín
dle chuti
sůl a pepř
dle chuti

Postup přípravy:

Na husím sádle opražíme nadrobno nakrájenou cibulku, přidáme pokrájená husí játra, pepř i kmín a dusíme ve vlastní šťávě. Měkká játra vyjmeme, šfávu zaprášíme hladkou moukou a povaříme. Osolíme a nalijeme na porce jater na talířích. Podáváme s chlebem, brambory nebo bramborovou kaší a zeleninovým salátem.

Hodnocení

4.1  Hodnoceno: 12x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
5.11.2013 9:39| autor: JK

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist