Husí játra na cibulce

Suroviny

husí játra
dle libosti
cibule
1 ks
husí sádlo
dle potřeby
hladká mouka
dle potřeby
kmín
dle chuti
sůl a pepř
dle chuti

Postup přípravy:

Na husím sádle opražíme nadrobno nakrájenou cibulku, přidáme pokrájená husí játra, pepř i kmín a dusíme ve vlastní šťávě. Měkká játra vyjmeme, šfávu zaprášíme hladkou moukou a povaříme. Osolíme a nalijeme na porce jater na talířích. Podáváme s chlebem, brambory nebo bramborovou kaší a zeleninovým salátem.

Hodnocení

4.1  Hodnoceno: 12x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
5.11.2013 9:39| autor: JK

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist