husi-jatra_1.jpg

Husí játra na cibulce

Na husím sádle opražíme nadrobno nakrájenou cibulku, přidáme pokrájená husí játra, pepř i kmín a dusíme ve vlastní šťávě. Měkká játra vyjmeme, šfávu zaprášíme hladkou moukou a povaříme. Osolíme a nalijeme na porce jater na talířích. Podáváme s chlebem, brambory nebo bramborovou kaší a zeleninovým...

Diskuze

7 komentářů

    m
    martinnatr

    to mám ráda, dala bych si, super

    l
    ladouch

    Hned bych si dala, ale husí játra jaksi nejsou.

    g
    glady

    ale to je velice výborná pochoutka….

    natalie

    Holky, četly jste už ten novej časák Moje šťastná hvězda? Dneska jsem si ho koupila u nás v trafice a dost dobrý, hned jdu podle něj vyzkoušet něco uvařit.

    l
    lucik21

    husí játra na cibulce jsem měla naposledy u babičky

    v
    viki11

    Husí játra na cibulce jsem dříve dělala často, to když prababička ještě chovala husy.

    b
    Bobina1

    Husí játra na cibulce jsem už dlooouho neměla.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist