Hrozny zapečené ve sněhu

Suroviny

středně velkých hroznů vína

4 ks

bílků

4 ks

cukru krupice

100 g

citrónové šťávy

2 PL

moučkového cukru

4 PL

rozpuštěné máslo na potření alobalu

dle potřeby

Postup přípravy:

Hrozny dobře opláchněte a nechte okapat. Bílky ušlehejte do pěny, přidejte moučkový cukr a vyšlehejte tuhý sníh. Hrozny obalte v krupicovém cukru a ve sněhu. Na plech s vyšším okrajem položte plát alobalu potřený máslem. Rozložte na něj hrozny obalené ve sněhu a pokapejte citrónovou šťávou. Vložte do trouby vyhřáté na 160 °C a hrozny zapečte, až sníh ztuhne (asi 15 minut). Opatrně přendejte na talířky a podávejte horké nebo vlažné.

Hodnocení

3  Hodnoceno: 3x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
15.9.2016 7:37| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist