Hrozny zapečené ve sněhu

Suroviny

středně velkých hroznů vína

4 ks

bílků

4 ks

cukru krupice

100 g

citrónové šťávy

2 PL

moučkového cukru

4 PL

rozpuštěné máslo na potření alobalu

dle potřeby

Postup přípravy:

Hrozny dobře opláchněte a nechte okapat. Bílky ušlehejte do pěny, přidejte moučkový cukr a vyšlehejte tuhý sníh. Hrozny obalte v krupicovém cukru a ve sněhu. Na plech s vyšším okrajem položte plát alobalu potřený máslem. Rozložte na něj hrozny obalené ve sněhu a pokapejte citrónovou šťávou. Vložte do trouby vyhřáté na 160 °C a hrozny zapečte, až sníh ztuhne (asi 15 minut). Opatrně přendejte na talířky a podávejte horké nebo vlažné.

Hodnocení

3  Hodnoceno: 3x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
15.9.2016 7:37| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist