hrozny-ve-snehu.jpg

Hrozny zapečené ve sněhu

Hrozny dobře opláchněte a nechte okapat. Bílky ušlehejte do pěny, přidejte moučkový cukr a vyšlehejte tuhý sníh. Hrozny obalte v krupicovém cukru a ve sněhu. Na plech s vyšším okrajem položte plát alobalu potřený máslem. Rozložte na něj hrozny obalené ve sněhu a pokapejte citrónovou...

Diskuze

3 komentáře

    l
    lucik21

    Hrozny zapečené ve sněhu vypadají zajímavě

    j
    jankac

    Hrozny zapečené ve sněhu je to zaujímavý recept.

    b
    Bobina1

    Hrozny zapečené ve sněhu , tak to ne. Nejlepší jsou čerstvé.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist