Hlíva ústřičná v sýrovém těstíčku

Suroviny

hlíva ústřičná
pivo
1,5 dcl
vejce
1 ks
strouhaný eidam
80 g
polohrubá mouka
koření
sůl
pepř
olej na smažení

Postup přípravy:

Hlívu nakrájíme na kousky o velikosti asi 1,5 x 1,5 cm. Smícháme pivo, vejce, sýr, koření (pozor – koření Zlaté kuře a Gyros je slané, takže pak už nepřidávám sůl), mouku podle potřeby tak, aby těstíčko mělo hustotu asi jako na bramboráky a na hlívě drželo. Kousky hlívy namáčíme do těstíčka a smažíme v rozpáleném oleji.

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist