Hlíva jako špíz

Suroviny

hlívy
250 g
vejce
1 ks
tvrdého sýru
150 g
salámu
100 g
hladké mouky
2 PL
mléka
4 PL
olej
houbová kořenící směs bez glutamanu sodného s hlívou ústřičnou

Postup přípravy:

Klobouky hlívy očistíme, povaříme ve slané vodě, pokrájíme na větší kousky, okořeníme. Na jehlu střídavě navlékáme plátky hlívy, plátky sýra a kolečko salámu (lze doplnit pro rozmanitost např. žampiony). Plnou jehlu obalíme v těstíčku z mléka, mouky a vajíčka a smažíme na rozpáleném oleji do zlatova. Podáváme teplé se zeleninovou oblohou a bramborami.

Hodnocení

4.9  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
17.6.2014 12:20| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist