Hlíva jako špíz
Klobouky hlívy očistíme, povaříme ve slané vodě, pokrájíme na větší kousky, okořeníme. Na jehlu střídavě navlékáme plátky hlívy, plátky sýra a kolečko salámu (lze doplnit pro rozmanitost např. žampiony). Plnou jehlu obalíme v těstíčku z mléka, mouky a vajíčka a smažíme na rozpáleném oleji do...
Hlíva jako špíz to je super recept. Musím ho vyskúšať.
Dělám se žampiony, ale z hlívy bude určitě chutnat taky.
Hlíva jako špíz – je to mě neznámý recept. Zatím jsem zkoušela na špíz jen žampiony, hlívu ne. Zkusím.
Zajímavý recept, hlívu máme rádi, takže vyzkouším 🙂
Hlíva jako špíz vypadá moc dobře
Tak hlíva jako špíz bych určitě neodmítla.