hliva.jpg

Hlíva jako špíz

Klobouky hlívy očistíme, povaříme ve slané vodě, pokrájíme na větší kousky, okořeníme. Na jehlu střídavě navlékáme plátky hlívy, plátky sýra a kolečko salámu (lze doplnit pro rozmanitost např. žampiony). Plnou jehlu obalíme v těstíčku z mléka, mouky a vajíčka a smažíme na rozpáleném oleji do...

Diskuze

6 komentářů

    j
    jankac

    Hlíva jako špíz to je super recept. Musím ho vyskúšať.

    l
    ladouch

    Dělám se žampiony, ale z hlívy bude určitě chutnat taky.

    v
    viki11

    Hlíva jako špíz – je to mě neznámý recept. Zatím jsem zkoušela na špíz jen žampiony, hlívu ne. Zkusím.

    m
    martule82

    Zajímavý recept, hlívu máme rádi, takže vyzkouším 🙂

    l
    lucik21

    Hlíva jako špíz vypadá moc dobře

    b
    Bobina1

    Tak hlíva jako špíz bych určitě neodmítla.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist