Grilované kotlety s červenou paprikou

Suroviny

vepřové nebo skopové kotlety

4 ks

kapie

2 ks

česnek

4 stroužky

olivový olej

5 PL

med

2 PL

rozmarýn

1 snítka

sůl, pepř

dle chuti

pažitka

dle chuti

listová petržel

dle chuti

Postup přípravy:

Marináda: větvička rozmarýnu, 2 stroužky česneku, 2 lžíce olivového oleje, 2 lžíce medu, pepř a sůl.

Nakrájený česnek a natrhané jehličky rozmarýnu promícháme s ostatními přísadami. Omyté a po stranách naříznuté maso pomažeme marinádou a dáme přes noc do chladničky. Kotletky pečeme na grilu 2-4 minuty z každé strany. Opečené červené papriky – kapie nakrájené na kostičky, nakrájené stroužky česneku, nasekanou pažitku a listovou petržel, promícháme s olivovým olejem a podáváme s masem.

Hodnocení

2.9  Hodnoceno: 13x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
31.3.2017 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist