Grilované kotlety s červenou paprikou

Suroviny

vepřové nebo skopové kotlety
4 ks
kapie
2 ks
česnek
4 stroužky
olivový olej
5 PL
med
2 PL
rozmarýn
1 snítka
sůl, pepř
dle chuti
pažitka
dle chuti
listová petržel
dle chuti

Postup přípravy:

Marináda: větvička rozmarýnu, 2 stroužky česneku, 2 lžíce olivového oleje, 2 lžíce medu, pepř a sůl.

Nakrájený česnek a natrhané jehličky rozmarýnu promícháme s ostatními přísadami. Omyté a po stranách naříznuté maso pomažeme marinádou a dáme přes noc do chladničky. Kotletky pečeme na grilu 2-4 minuty z každé strany. Opečené červené papriky – kapie nakrájené na kostičky, nakrájené stroužky česneku, nasekanou pažitku a listovou petržel, promícháme s olivovým olejem a podáváme s masem.

Hodnocení

2.9  Hodnoceno: 13x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
31.3.2017 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist