Fazolový salát se zálivkou

Suroviny

červené fazole ( z konzervy)
600 g
sladkokyselé okurky
5 ks
lahůdková cibule
2 ks
piri-piri paprička
1 ks
zakysaná smetana
80 g
majonéza
80 g
ostrý kečup
2 PL
olej
1/2 PL
ostrá hořčice
2 ČL
ocet
1 ČL
cukr
1 špetka
sůl, mletý pepř
dle chuti

Postup přípravy:

Zálivka: 80 g zakysané smetany, 80 g majonézy, 2 lžíce ostrého kečupu, 1/2 lžíce oleje, 2 lžičky ostré hořčice, 1 lžička octa, špetka cukru, sůl, mletý pepř

Fazole scedíme a propláchneme. Necháme je v sítu okapat. Omyté cibule nakrájíme na tenká kolečka, okurky také. Papričku nasekáme nadrobno. Vše smícháme v misce. Na zálivku prošleháme uvedené suroviny. Ochutíme solí, pepřem a špetkou cukru. Sladkokyselou zálivku vmícháme do salátu. Necháme v lednici chvíli odležet. Podáváme s měkkým chlebem nebo pečivem.

Hodnocení

3.9  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
9.6.2017 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist