Fazolový salát se zálivkou

Suroviny

červené fazole ( z konzervy)

600 g

sladkokyselé okurky

5 ks

lahůdková cibule

2 ks

piri-piri paprička

1 ks

zakysaná smetana

80 g

majonéza

80 g

ostrý kečup

2 PL

olej

1/2 PL

ostrá hořčice

2 ČL

ocet

1 ČL

cukr

1 špetka

sůl, mletý pepř

dle chuti

Postup přípravy:

Zálivka: 80 g zakysané smetany, 80 g majonézy, 2 lžíce ostrého kečupu, 1/2 lžíce oleje, 2 lžičky ostré hořčice, 1 lžička octa, špetka cukru, sůl, mletý pepř

Fazole scedíme a propláchneme. Necháme je v sítu okapat. Omyté cibule nakrájíme na tenká kolečka, okurky také. Papričku nasekáme nadrobno. Vše smícháme v misce. Na zálivku prošleháme uvedené suroviny. Ochutíme solí, pepřem a špetkou cukru. Sladkokyselou zálivku vmícháme do salátu. Necháme v lednici chvíli odležet. Podáváme s měkkým chlebem nebo pečivem.

Hodnocení

3.9  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
9.6.2017 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist