Domácí rajčatový protlak

Postup přípravy:

Rajčata rozvaříme, pak propasírujeme. Přidáme sůl a cukr a vaříme do zhoustnutí. Do malých skleniček dáváme horké a sterilujume 20 minut při 90 stupních.

Hodnocení

3  Hodnoceno: 24x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
7.10.2014 9:13| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist