rajcatovy-protlak.jpg

Domácí rajčatový protlak

Rajčata rozvaříme, pak propasírujeme. Přidáme sůl a cukr a vaříme do zhoustnutí. Do malých skleniček dáváme horké a sterilujume 20 minut při 90 stupních.

Diskuze

3 komentáře

    s
    sumka55

    Domácí rajčatový protlak taky jsem dělala, ale dle mého je to pracné a ta barva protlaku není tak intenzivní jako z obchodu

    l
    lucik21

    Domácí rajčatový protlak dělávám

    g
    glady

    není nad domácí rajčatový protlak……..

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist