Domácí rajčatový protlak
Rajčata rozvaříme, pak propasírujeme. Přidáme sůl a cukr a vaříme do zhoustnutí. Do malých skleniček dáváme horké a sterilujume 20 minut při 90 stupních.
Jemná kynutá bábovka s rozinkami
2 hodiny středně těžké
1 hodina snadné
1 hodina snadné
1 hodina středně těžké
2 hodiny středně těžké
1 hodina obtížné
Jánošíkova placka se sýrem a brambory
1 hodina snadné
Cizrnové medailonky s jogurtovým dipem
1 hodina středně těžké
Rajčata rozvaříme, pak propasírujeme. Přidáme sůl a cukr a vaříme do zhoustnutí. Do malých skleniček dáváme horké a sterilujume 20 minut při 90 stupních.
Domácí rajčatový protlak taky jsem dělala, ale dle mého je to pracné a ta barva protlaku není tak intenzivní jako z obchodu
Domácí rajčatový protlak dělávám
není nad domácí rajčatový protlak……..