Domácí marcipán ze sušeného mléka

Suroviny

sušené mléko
3 PL
voda
1 PL
moučkový cukr
2 PL

Postup přípravy:

Sušené mléko s cukrem prosejeme a smícháme. Přidáme lžíci vody a pomalu rukou hněteme. Čím více cukru do hmoty dáme, tím více se lepí. Marcipán je dobré zpracovávat v igelitovém sáčku. Podle chuti a potřeby jej můžeme obarvit i ochutit. Můžeme přidat i kapku oleje, marcipán bude vláčnější, ale nebude tak pevný.

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Tento falešný marcipán je jednoduchý na přípravu a díky mléku a cukru rychle tvrdne. Z marcipánu vykrajujeme tvary podle potřeby. Lze z něj tvarovat i růžičky a zvířátka.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
14.2.2013 4:01| autor: misulka12

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist