Domácí marcipán ze sušeného mléka
Sušené mléko s cukrem prosejeme a smícháme. Přidáme lžíci vody a pomalu rukou hněteme. Čím více cukru do hmoty dáme, tím více se lepí. Marcipán je dobré zpracovávat v igelitovém sáčku. Podle chuti a potřeby jej můžeme obarvit i ochutit. Můžeme přidat i kapku oleje, marcipán...
prasátka jsou povedená, škoda je sníst
Obrázek vypadá lákavě:) Asi taky tento falešný marcipán vyzkouším:)
Ta prasátka jsou kouzelná.Vypadají krásně.
Prasátka na fotce vypadají úžasně, skoro že bych je neuměla takhle vyrobit. Ale recept ráda vyzkouším, marcipán máme rádi.
Krasna fotka 🙂 Ja tenhle marcipan taky delam,na dorty,nebo na vanoce jako ozdobu mezi cukrovi,a kazdymu chutna. Ja do toho jeste pridavam mandlovou trest.
Marcipán nemáme rádi, je příšerně sladký, z dortů nikdo nechce ty ozdoby z marcipánu jíst.
Falešný marcipán občas také vyrábím. Skvěle se hodí na dorty.
Moc pěkná fotečka. Já bych to tak pěkné nevykouzlila.