marcipan.jpg

Domácí marcipán ze sušeného mléka

Sušené mléko s cukrem prosejeme a smícháme. Přidáme lžíci vody a pomalu rukou hněteme. Čím více cukru do hmoty dáme, tím více se lepí. Marcipán je dobré zpracovávat v igelitovém sáčku. Podle chuti a potřeby jej můžeme obarvit i ochutit. Můžeme přidat i kapku oleje, marcipán...

Diskuze

9 komentářů

    Stanislava Nováková

    prasátka jsou povedená, škoda je sníst

    k
    krockovapavla

    Obrázek vypadá lákavě:) Asi taky tento falešný marcipán vyzkouším:)

    d
    Daniela76

    Ta prasátka jsou kouzelná.Vypadají krásně.

    l
    lidka2

    Prasátka na fotce vypadají úžasně, skoro že bych je neuměla takhle vyrobit. Ale recept ráda vyzkouším, marcipán máme rádi.

    8
    88pacicka88

    Krasna fotka 🙂 Ja tenhle marcipan taky delam,na dorty,nebo na vanoce jako ozdobu mezi cukrovi,a kazdymu chutna. Ja do toho jeste pridavam mandlovou trest.

    l
    ladouch

    Marcipán nemáme rádi, je příšerně sladký, z dortů nikdo nechce ty ozdoby z marcipánu jíst.

    v
    viki11

    Falešný marcipán občas také vyrábím. Skvěle se hodí na dorty.

    b
    Bobina1

    Moc pěkná fotečka. Já bych to tak pěkné nevykouzlila.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist