Domácí kečup s rajčaty

Suroviny

rajčat
25 ks
červené papriky
3 ks
malý celer
1 ks
středně velkých cibulí
6 ks
česneku
3 stroužky
nového koření
2 PL
octa
1 dcl
cukru
300 g
soli
1-2 PL
mletého pepře
1 ČL
feferonky
3-4 ks

Postup přípravy:

Zeleninu rozkrájíme na kousky a rozvaříme, potom ji rozmixujeme, přidáme koření, ocet, cukr, sůl a ještě vaříme 30 minut. Potom vše propasírujeme a opět vaříme do zhoustnutí. Plníme do láhví a sterilizujeme.

Hodnocení

4  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
9.10.2013 11:20| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist