kecup.jpg

Domácí kečup s rajčaty

Zeleninu rozkrájíme na kousky a rozvaříme, potom ji rozmixujeme, přidáme koření, ocet, cukr, sůl a ještě vaříme 30 minut. Potom vše propasírujeme a opět vaříme do zhoustnutí. Plníme do láhví a sterilizujeme.

Diskuze

7 komentářů

    j
    jankac

    Kečup robievam, len mám iný recept, a som s ním spokojná. Každý má svoj obľúbený recept, tento je asi trochu pikantný kečup.

    m
    martinnatr

    domácí jsem nikdy nezkoušela, vyzkouším

    v
    viki11

    Dříve, když byla zahrada, připravovala jsem různé kečupy a zeleninové směsi.

    l
    lucik21

    domácí kečup dělám, jen ne takový, vyzkouším ho

    e
    Elisa19

    Zajímavý recept,s celerem jsem kečup ještě nedělala.

    g
    glady

    Výborný recept na výborný kečup….

    b
    Bobina1

    Hodně dobrý recept na domácí kečup.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist