Divočák na kořeněné omáčce

Suroviny

maso z divočáka
dle potřeby
cibule, mrkev, petržel
dle potřeby
špek
dle potřeby
jalovec, nové koření, pepř celý
dle potřeby
tymián, bobkový list, badyán
dle potřeby
cukr, kečup
dle potřeby
červené víno
dle potřeby
šťáva z pomeranče
dle potřeby
šípková marmeláda
dle potřeby
hladká mouka
dle potřeby
skořice
1 špetka

Postup přípravy:

Maso na pánvi orestujeme. Do hrnce dáme sádlo, cibuli, mrkev, petržel, špek, jalovec, nové koření, pepř celý, tymián, bobkový list, badyán. To vše osmažíme,přidáme trochu cukru,znova osmažíme,přilijeme kečup,víno,šťávu z pomeranče a šípkovou marmeládu. Maso k tomu přidáme,a dusíme do měkka. Nakonec zahustíme jíškou z mouky a přidáme špetku skořice.

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Hodnocení

4.2  Hodnoceno: 13x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
14.2.2013 2:07| autor: 88pacicka88

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist